Een workshop natuurlijk wassen en verzorgen....

We plannen in samenspraak een geschikte datum voor jouw workshop!

Nieuwsgierig en behoedzaam meng je de oliën en kruiden bij elkaar.
Je denkt; dit is toch scheikunde? Dat kan ik helemaal niet en vond ik nooit een leuk vak op school? Intussen staat het water op wat straks jouw vloeibare handzeep wordt en ronkt de mixer omdat je van plan bent om zelf je bodybutter te maken. In een mum van tijd wordt de brij zijdezacht en maak je hem heerlijk geurend naar jouw favoriete geur.

Intussen gaat jouw gedachte aan de haal met andere spannende geuren en wil je meer recepten uitproberen. Kom maar op met die deodorant en zalven om een EHBO kit uit de natuur samen te stellen. Je maakt kennis met mineralen, planten en andere natuurlijke ingrediënten en leert ze op ambachtelijke manier te verwerken. Je raakt gaandeweg geïnspireerd door de verhalen over de ingrediënten en wat je er allemaal mee kunt.

De natuur leerde mij empathie en compassie. Ik besefte later pas dat we ergens onze natuurlijke verbinding met de natuur, min of meer hebben op gegeven. Om die reden wilde ik dichter bij de natuur leven, een meer natuurlijke leefstijl aannemen en mensen mee nemen op deze reis. Het zelf maken van verzorgingsproducten, medicinale zalven en groener huishouden is super leuk en veel goedkoper voor je portemonnee. Das mooi meegenomen!

Jij gaat het ook allemaal zelf doen in een workshop. Met je handen in de kruiden en oliën, zodat je voeling krijgt met planten, kruiden, kleuren en texturen. Bovendien worden er inzichten geboden om meer mineralen, biologisch afbreekbare stoffen en kruiden te integreren in je eigen leefstijl. Het is met aandacht voor puur genieten, ambachtelijkheid en duurzaamheid. Jij maakt drie producten in een workshop die jouw interesseren. Er is dus geen vast programma. Dat noem ik LEUK LEREN.

 

Je neemt elke workshop deze drie producten mee naar huis, samen met de recepten.
Een workshop bedraagt een dagdeel van ongeveer drie tot vier uur en gaat door bij minimaal 2 personen. Per persoon betaal je 59,95. Je ontvangt de theorie later per mail zodat je thuis ook je producten kunt maken. Heb je vragen mail of bel me dan gerust.

We boeken gewoon in een telefonisch overleg op de datum die jouw past. Ben je alleen? Dat geeft niets, ik kan je bij iemand anders voegen. Leuk zo ontmoet jij andere gelijkgezinden. De workshops vinden plaats bij mij thuis en bij een grotere groep op een andere inspirerende locatie.

Ga jij de uitdaging aan? En wie weet steek ik jou wel aan met mijn groene revolutie. Maar als ik eerlijk ben dan hoop ik dat jij net zo'n levenskunstenaar, ambachtsvrouw/man, ontdekkingsreiziger, plantverslaafde, receptenbededenker, kruidenheks of natuurbeschermer wordt zoals ik mezelf af en toe voel. 😉  

(Mail of bel om jouw workshop te plannen)

 

Boek ook jouw workshop via de mail

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.