Dwalend, slenterend en struinend van het ene gebied naar het andere, om de schoonheid te voelen en te beleven in de natuur. Dat deed en doe ik af en toe nog graag. Zorgvuldig, met aandacht en creatief fotografeer ik mijn onderwerpen. Ik interesseer me voor meerdere soorten fotografie.

Zoals ik altijd zeg; "Ik blijf mezelf graag ontwikkelen." Ik ga dan ook geen uitdaging uit de weg." Ik beleerde vijf jaar mensen in creativiteit en macrofotografie. Een van mijn andere bezigheden is fotograferen voor ondernemers.

In mijn foto's zie je minimale scherptediepte terug, zo voorzie al mijn foto's van een eigen unieke sfeer. Ik houd van schilderachtige foto's, licht en zacht. Dat is zeker typerend voor mijn stijl. 

Verder houd ik van kunst en maak ik dit het ook zelf. Neem eens een kijkje op mij persoonlijk kunstfotografie. Soms maak ik een foto en valt dat samen met een gedicht of gedachte. Het is een heerlijke manier om uiting te geven aan wat er in mij leeft. Ook hier blijf ik me graag ontwikkelen.

Ik zet me ook graag in voor zinvolle projecten die het verschil kunnen maken. Zo werk ik samen met andere ondernemers in de regio als redacteur en fotograaf aan het magazine Proef streekproducten. Zet ik me in voor de natuur met Halderberge Groen. Waar we zorg dragen voor de natuur in onze eigen woonomgeving en zit in de werkgroep het Gastels laag.

PS wist je dat mijn foto's te koop zijn? Heb je interesse mail me dan gewoon even.