Klantervaringen

Commentaren: 8
  • #8

    Zuivere zeep (zaterdag, 24 oktober 2020 19:03)

    @Rick, ik ben blij dat je de stap waagde. Blij met je tip... ik heb nu drie varianten voor de deodorant. Lavendel, sandelhout ( iets voor mannen ;-) ) en neutraal. Ook daar zullen liefhebbers voor zijn. Dank je voor je feedback.

  • #7

    Zuivere zeep (zaterdag, 24 oktober 2020 19:02)

    @Yorick, leuk dat je ervaring verteld over de natuurlijke deodorant crème van Zuivere zeep. Ik zou zeggen vertel vooral ook jongeren van je ervaring. Ik wil ze ook graag bewust maken van natuurlijke producten.

  • #6

    Rick (woensdag, 21 oktober 2020 14:58)

    Sinds een aantal weken ben ik gebruik gaan maken van de deodorant-crème. De crème is gemakkelijk aan te brengen wat zeker een pluspunt is. De neutrale geur die de crème met zich meebrengt zorgt ervoor dat je de hele dag vrij bent van zweetlucht. Ondanks dat ik geen verwachtingen had van het product, is het de crème meer zeer goed bevallen en zal ik het regelmatig blijven gebruiken. Ik ben benieuwd of er nog wat meerdere geurtjes aan de crème kunnen worden toegevoegd, zodat je hier ook wat afwisseling in kunt krijgen.

    Zeker een product om aan te raden!

  • #5

    Yorick (woensdag, 21 oktober 2020 11:29)

    Ik gebruik nu sinds 3 weken de deodorant-crème van zuivere zeep en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben met de werking hiervan. Ik breng het 's ochtends aan en heb de hele dag geen last van zweetlucht wat voorheen wel het geval was. Hierdoor gebruikte ik vaker per dag deodorant waar dat nu nog maar 1 keer per dag nodig is voor een fris gevoel.
    Het is een aanrader voor iedereen en ik blijf het ook zeker gebruiken.

  • #4

    Zuivere zeep (maandag, 19 oktober 2020 06:30)

    @Anja; Fijn om te horen. Ik wens je veel schoonmaakplezier met voor van alles. Het is leuk als je je ervaringen door verteld natuurlijk. Groetjes Anita Van Zuivere zeep.

  • #3

    Zuivere zeep (maandag, 19 oktober 2020 06:29)

    @Jacques; Wat fijn om te horen Jacques. Blij dat ik je heb kunnen overtuigen en vind het leuk dat je een reactie geplaatst hebt. Hoop dat je meer mensen kunt vertellen over de werking van natuurlijke deodorant.
    Groetjes Anita van Zuivere zeep.

  • #2

    Anja (zondag, 18 oktober 2020 15:29)

    Ik probeerde je schoonmaakmiddel. Nadelig vond ik, dat ik niet zo gauw een fles voorhanden had met een spuitpistool. Maar eenmaal een fles gevonden ben ik gaan schoonmaken met het schoonmaakmiddel. Ik moet zeggen "Voor van alles" werkt prettig, makkelijk en maakt goed schoon. Ik vind het ook heerlijk ruiken na het schoonmaken.

  • #1

    Jacques (vrijdag, 02 oktober 2020 08:36)

    Ik probeerde de deodorant-crème. Ik moet zeggen ik was aangenaam verrast. Na een hele dag in de tuin te werken voelde ik me nog fris. Mijn shirt was zeker nat van het zweet maar ik rook er niet naar. Heel prettig is dat en zorgt dat ik om ben en graag de natuurlijke deodorant wil blijven gebruiken.