Klantervaringen

Commentaren: 12
  • #12

    Karin Retera (woensdag, 23 december 2020 19:58)

    De bodybutter is aan te raden!Trekt lekker in en zorgt voor een zachte huid.Ik heb hem zelfs op mijn gezicht gebruikt!

  • #11

    Francette Mulder (vrijdag, 04 december 2020 16:01)

    Ik had de eer om als “proefkonijn” de bodybutter te testen! Ik ben er zeer tevreden over, ik had over mijn hele lichaam huidschilfers, en deze zijn verdwenen. Mijn huid is zo zacht als een perzik!!! Er zit olijfolie en kokosolie in, smeert heel goed uit, en trekt snel in de huid. Prima product, ik raad het zéker aan!!!

  • #10

    Zuivere zeep (dinsdag, 01 december 2020 13:08)

    @Astrid, fijn dat de producten zo goed bevallen. Dat is mooi.. Dat motiveert me nog meer om waardevolle natuurlijke producten te ontwikkelen. Dank je voor je feedback.

  • #9

    Astrid Kriesels (vrijdag, 20 november 2020 18:32)

    Het zijn stuk voor stuk kwaliteit producten. De was is goed schoon en dankzij de wasverzachter ook heel zacht. Het doet niet af aan de supermarkt producten wat betreft kwaliteit, maar wel dat ze veel beter zijn voor het milieu.Ook met de Deo zijn we erg blij. Mijn man en ik gebruiken alleen nog maar de Deo van zuivere zeep. Mijn man heeft zwaar fysiek werk en zweet regelmatig, maar met deze Deo heeft hij nergens last van en aan het eind van de dag komt hij nog reeds fris thuis. Nu laatst een blok zeep uitgeprobeerd. Die is ook heel zacht voor de huid, maar het meest geweldige vind ik dat ik al langere tijd een champoo zocht waarbij mijn haar wat minder snel vet wordt en het niet zo slap hangt. Anita vertelde dat je met de blokzeep ook je haar kan wassen en dat heb ik gedaan. Echt super!!! Mijn haar is zacht, maar lijkt veel voller en ik hoef het niet zo vaak meer te wassen. Ik hoef geen champoo, of Deo o.i.d. meer van de supermarkt. Nooit gedacht dat zo'n zuiver natuurproduct beter zou werken dan een fabrieksproduct. Daarnaast is het ook nog eens vele malen gezonder voor mij, het milieu en mijn portemonnee omdat er veel langer mee doet. Anita bedankt en als het op is kom ik zeker weer nieuwe bij je kopen.

  • #8

    Zuivere zeep (zaterdag, 24 oktober 2020 19:03)

    @Rick, ik ben blij dat je de stap waagde. Blij met je tip... ik heb nu drie varianten voor de deodorant. Lavendel, sandelhout ( iets voor mannen ;-) ) en neutraal. Ook daar zullen liefhebbers voor zijn. Dank je voor je feedback.

  • #7

    Zuivere zeep (zaterdag, 24 oktober 2020 19:02)

    @Yorick, leuk dat je ervaring verteld over de natuurlijke deodorant crème van Zuivere zeep. Ik zou zeggen vertel vooral ook jongeren van je ervaring. Ik wil ze ook graag bewust maken van natuurlijke producten.

  • #6

    Rick (woensdag, 21 oktober 2020 14:58)

    Sinds een aantal weken ben ik gebruik gaan maken van de deodorant-crème. De crème is gemakkelijk aan te brengen wat zeker een pluspunt is. De neutrale geur die de crème met zich meebrengt zorgt ervoor dat je de hele dag vrij bent van zweetlucht. Ondanks dat ik geen verwachtingen had van het product, is het de crème meer zeer goed bevallen en zal ik het regelmatig blijven gebruiken. Ik ben benieuwd of er nog wat meerdere geurtjes aan de crème kunnen worden toegevoegd, zodat je hier ook wat afwisseling in kunt krijgen.

    Zeker een product om aan te raden!

  • #5

    Yorick (woensdag, 21 oktober 2020 11:29)

    Ik gebruik nu sinds 3 weken de deodorant-crème van zuivere zeep en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben met de werking hiervan. Ik breng het 's ochtends aan en heb de hele dag geen last van zweetlucht wat voorheen wel het geval was. Hierdoor gebruikte ik vaker per dag deodorant waar dat nu nog maar 1 keer per dag nodig is voor een fris gevoel.
    Het is een aanrader voor iedereen en ik blijf het ook zeker gebruiken.

  • #4

    Zuivere zeep (maandag, 19 oktober 2020 06:30)

    @Anja; Fijn om te horen. Ik wens je veel schoonmaakplezier met voor van alles. Het is leuk als je je ervaringen door verteld natuurlijk. Groetjes Anita Van Zuivere zeep.

  • #3

    Zuivere zeep (maandag, 19 oktober 2020 06:29)

    @Jacques; Wat fijn om te horen Jacques. Blij dat ik je heb kunnen overtuigen en vind het leuk dat je een reactie geplaatst hebt. Hoop dat je meer mensen kunt vertellen over de werking van natuurlijke deodorant.
    Groetjes Anita van Zuivere zeep.

  • #2

    Anja (zondag, 18 oktober 2020 15:29)

    Ik probeerde je schoonmaakmiddel. Nadelig vond ik, dat ik niet zo gauw een fles voorhanden had met een spuitpistool. Maar eenmaal een fles gevonden ben ik gaan schoonmaken met het schoonmaakmiddel. Ik moet zeggen "Voor van alles" werkt prettig, makkelijk en maakt goed schoon. Ik vind het ook heerlijk ruiken na het schoonmaken.

  • #1

    Jacques (vrijdag, 02 oktober 2020 08:36)

    Ik probeerde de deodorant-crème. Ik moet zeggen ik was aangenaam verrast. Na een hele dag in de tuin te werken voelde ik me nog fris. Mijn shirt was zeker nat van het zweet maar ik rook er niet naar. Heel prettig is dat en zorgt dat ik om ben en graag de natuurlijke deodorant wil blijven gebruiken.