Het Atelier van de Kruidige Wereld is een betoverend oord waar zintuiglijke verwondering centraal staat. Binnen deze betoverende ruimte wordt met groot vakmanschap en liefde een uitgebreid assortiment heerlijk geurende zepen en verleidelijke theemelanges vervaardigd.

Elk product is uniek in zijn kleurenpalet en smaakprofiel, en vertelt een eigen verhaal van zorgvuldig gekweekte ingrediënten tot de liefdevolle verwerking. Als bezoeker word je ondergedompeld in een weelderige wereld van bloemen, bladeren en aromatische kruiden. Je zinnenprikkelende reis begint al bij de ingang, waar je wordt omhuld door verleidelijke geuren en verrassende kleuren.

Binnen ontdek je een verrassende diversiteit aan ambachtelijk vervaardigde producten, stuk voor stuk het resultaat van een nauwe verbintenis tussen mens en natuur. Een groot deel van de ingrediënten wordt met zorg gekweekt in het eigen voedselbos - een levende tuin vol natuurlijke schatten die je zintuigen prikkelt. Wat niet zelf verbouwd kan worden, wordt met evenveel aandacht betrokken bij biologische kruidentelers.

Naast de betoverende producten biedt het Atelier ook inspirerende workshops en gezellige evenementen aan, waar bezoekers hun kennis kunnen verdiepen en nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen. Het is een plek om tot rust te komen, jezelf te ontdekken en de schoonheid van de natuur op een andere manier te ervaren. Welkom in de Kruidige Wereld, een oase van positiviteit, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling - een plek waar je je zinnen kunt laten strelen en je geest kunt voeden.

Theekruiden, kruiden, wildpluk, theewinkel, thee
Ontdek de theekruiden in de webshop
Kruidenzepen, handzeep, ambachtelijke zeep, natuurlijke zeep
Ontdek de zepen in onze webshop
Workshop zzeep maken kruidenmarkt, natuurlijk verzorgen, deodorant zelf maken, boddybutter, zalven uit de natuur
Ontdek de workshops en activiteiten