Bestellen en bezorgen..

We bezorgen we alleen de aangeduide regio's en werken we samen met de streekproductenmakelaar. Voor alle bestellingen in alle aangeduide regio's, geld dat je bestelling uiterlijk dinsdag voor 23.59 binnen zijn.

  • Binnen regio Halderberge en Roosendaal wordt je bestelling in overleg zo spoedig mogelijk thuis bezorgt door Zuivere zeep. Bezorgkosten 1,90. Je vindt deze terug op de factuur. Je bestelling wordt worden betaald vooraf via een Betaalverzoek, via de smartpin of contant aan de deur.
  • Binnen regio Bergen op zoom, Goeree-Overflakkee, Moerdijk, Steenbergen en Tholen wordt je bestelling zeep en andere was en verzorgingsproducten bezorgd via de streekproductenmakelaar in overleg.
    Om je producten te bezorgen betaal je 10% opslag op de verkoopprijs van je bestelling. Dat bedrag vind je terug op je factuur en worden aangeduid als bezorgkosten. Je ontvangt je factuur per mail. Zodra je factuur is voldaan ontvang je een bericht van ons wanneer je bestelling bezorgd wordt.
  • Afhalen kan natuurlijk  ook bij de verkooppunten onder op de shop pagina. is gratis.
    Zelf je bestelling afhalen kan op het volgend adres; Tjalkstraat 7 4731 Oudenbosch
    Bij de adressen ophalen waar ook zeep gekocht kan worden betaal je de factuur vooraf.
  • Buiten de regio wordt je pakketje via Post.nl verstuurd en je betaald daarvoor de verzednigskosten van een pakket. Je betaald vooraf aan de verzending de factuur die je per  mail ontvangt.Je ontvangt een track en trace code via de mail.

Lees ook onze voorwaarden!