Een workshop volgen....

Waarom zou je?
De natuur leerde mij empathie en compassie. Ik besef nu pas dat we ergens onze natuurlijke verbinding met de natuur hebben op gegeven. We hebben ons vaker vervreemd van onze eigen leefomgeving. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die het anders willen. Mensen die graag dichter bij de natuur willen leven of een andere levensstijl willen aannemen. Het zelf maken van verzorgingsrecepten en groener huishouden is leerzaam, leuk, goedkoper voor jouw portemonnee en uiteraard ook beter voor het milieu.


De workshop....
Je ontdekt hoe je meer natuur kunt integreren in je leefstijl en ontdekt mogelijk, dat het heel weldoend is om te werken met lokale, groenten, fruit, wilde bloemen en planten.
Je leert meer over de ingrediënten en wat de mogelijkheden zijn in je huishouden of voor je persoonlijke verzorging. Het zelf maken van drie geheel natuurlijke was of verzorgingsproducten staat in een workshops centraal. Die neem je natuurlijk mee naar huis.

In de workshop is er geen vastgesteld programma. Je maakt uit een reeks producten iets wat bij jouw interesse past. Je wordt daarbij ondersteund door Anita. Bij grote groepen werk je in groepjes van 2 aan een gelijk product.

Aan het eind de workshop ontvang je jouw recepten in de vorm van een reader,je hand-outs waarop eigen aantekeningen kunnen worden gemaakt en als bonus ontvang je de recepten van de heerlijke hapjes en drankjes die we nuttigen in de workshop. Een workshop bedraagt een dagdeel en is een magische reis die jouw dichter bij de natuur zal brengen.

Zo doe je mee!
L
eren om samen te werken met de natuur is niet moeilijk. Maar het is prettig als je de praktijk onder begeleiding kunt doen of aanschouwen. Zien is namelijk makkelijker als zelf doen. Je kunt vandaag al een begin maken. Door jouw workshop samen met vriendinnen, collega's of familie hier te boeken. Per persoon betaal je 59,95. Heb je vragen mail me dan gerust. We kunnen boeken via datumprikker of gewoon in een telefonisch overleg. De workshops zijn te boeken vanaf twee personen en beslaan één dagdeel van vier uur. We kunnen de workshop plannen bij mij, bij jou of op een andere inspirerende mooie plek.

Wie weet steek ik jou wel aan met mijn groene revolutie.😉
Liefs Anita

Ook in de actuele tijden van COVID gaan de geplande workshops en trainingen op veilige wijze gewoon door. U mag uiteraard even bellen als u daar vragen over heeft.

Neem contact op via de mail om jouw workshop te boeken

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik maak het ......special voor jou op bestelling.....

GEEN TIJD om producten zelf te maken of het te leren in de workshop? Bestel simpel en snel online jouw producten. Zuivere zeep maakt het speciaal voor jou op bestelling. Door middel van een mailtje of "appje" bepalen we dan in overleg wanneer jij jouw favoriete zeep of producten afhaalt of bezorgd krijgt. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van aangegeven afhaalpunten of je producten laten bezorgen door zuivere zeep of de streekproductenmakelaar.


NIEUW

EHBO zalf van madeliefjes, bijenwas, olijfolie en lavendeolie.

50 ml, 1 jaar houdbaar.
Te gebruiken bij droge huid, huiduitslag, ontstoken huid, droog eczeem en wondjes.

€ 4,95Voor de was 1000ml

Vloeibaar wasmiddel. Neutrale geur, ook uitermate geschikt voor mensen met een allergie. Hypoallergeen, ecologisch en biologisch afbreekbaar.

€ 4,95

  • Levertijd: 3 tot 5 dagen

Zacht voor je was 1000ml

Ideaal als je buiten droogt of bij hard water uit de kraan. Ecologisch en biologisch afbreekbaar.

€ 4,95

  • Levertijd: 3 tot 5 dagen


Voor de schoonmaak 550 gram

Bij aankoop van een pot zuiveringszout ontvang je tips om het te gebruiken.

€ 2,75

  • Levertijd: 3 tot 5 dagen

Voor de handen 500ml

Een neutrale glazen fles die in elk interieur past, het etiket is makkelijk te verwijderen met warm water

€ 7,00

  • Levertijd: 3 tot 5 dagen


Voor de oksels 167ml

Bij normaal gebruik voor wel drie maanden. Een klein probeerpotje is ook te bestellen in de opties.

 

€ 9,00

  • Levertijd: 3 tot 5 dagen

Voor van alles 1000ml

Krachtige, natuurlijke allesreiniger. De eucalyptusolie zorgt voor een antibacterieel en antiseptisch werking.

€ 4,00

  • Levertijd: 3 tot 5 dagen


Voor het lichaam

Een fijne olieachtige crème voor het gehele lichaam met zacht makende en hydraterende eigenschappen. Een echte huidverbeteraar!

€ 9,00

  • Levertijd: 3 tot 5 dagen

Voor je tanden

Je tanden worden schoon zonder dat het glazuur wordt aangetast. "Voor je tanden" zorgt juist voor gezond tandvlees.

€ 6,99

  • Beschikbaar

NB: Op alle producten in glas wordt 0,50 cent statiegeld in rekening gebracht.